Frigomaster, uw specialist voor vele verschillende koeltechnieken

Frigomaster - Peer - KoeltechniekenKoeltechnieken in Peer kennen vele verschillende toepassingen. Of u nu werkzaam bent in een productiebedrijf, de land- of tuinbouw, een beenhouwerij of een restaurant, een adequaat koel- en airconditioningssysteem is van levensbelang. En ook als particulier wilt u natuurlijk kunnen genieten van (wijn)koeling op maat. Frigomaster zorgt ervoor dat uw voedingswaren niet bederven en dat u uw dranken heerlijk koel kunt serveren, dat wilt u toch ook? Bovendien houden wij het milieu scherp in de gaten, en dat merkt u aan uw energiefactuur.

Frigomaster, uw oplossing voor iedere koeltoepassing

U kunt bij Frigomaster in Peer terecht voor allerhande koeltoepassingen, van koel- en vriescellen tot flessenkoelers. Zo staan wij zowel in voor de verkoop van allerhande nieuwe installaties, maar ook voor het periodieke onderhoud van uw bestaande toepassing.Bij de uitvoering van uw project wordt bovendien uitsluitend gewerkt met kwaliteitsmerken als Isocap en Isobar. Met elk van deze vaste leveranciers hebben wij een hechte relatie, zodat we u altijd de beste technische oplossing kunnen voorstellen.

Ruime dienstverlening

Frigomaster zorgt niet alleen voor de levering en correcte installatie van allerhande koelmeubelen en vriescellen, maar ook het onderhoud en herstel van uw installatie en airconditioning. Afhankelijk van uw gebruiksdoelen en bewaringsvereisten verzorgen wij de installatie die voldoet aan de behoeften van uw bedrijf of woning. Hierbij kan het gaan om nieuwbouwprojecten, verbouwingen of bestaande projecten. Indien u nog vragen hebt of meer informatie wenst, contacteer ons dan vandaag nog. Ook kunt u natuurlijk vrijblijvend een offerte aanvragen.

Back to Top