Airconditioning van Frigomaster, voor een aangenaam leef- en werkklimaat

Frigomaster - Peer - AirconditioningWilt u thuis en op het werk een aangenaam leefklimaat scheppen? Voor uw airconditioning in Peer bent u bij Frigomaster aan het juiste adres. Het gecontroleerd verversen van de lucht in uw woning of bedrijfspand brengt de nodige zuurstof binnen en filtert vervuilende stoffen en deeltjes.

Werking

Airconditioning houdt de binnenlucht bovendien gezond te houden en helpt om schade aan het pand te voorkomen. Bij Frigomaster heeft u een ruime keuze in airconditioning- en warmtepompinstallaties. Airconditioning onttrekt de warmte in een ruimte en geeft deze af aan de buitenlucht. Bij een warmtepomp wordt deze cyclus omgekeerd, waardoor dezelfde ruimte voorzien kan worden van warme lucht.

Voor de modernste airconditioning-systemen

De moderne airconditioning-systemen (zowel plafond-, vloer-, wandmodellen als cassettes) kunnen koelen en verwarmen. Het zijn eigenlijk lucht/lucht warmtepompen die een beperkte elektrische energie gebruiken om de warmte te verplaatsen. De traditionele airco die enkel koelt komt nog zelden voor aangezien deze nieuwe technologie veel zuiniger is. Bij Frigomaster weten we er alles van!

Contact opnemen

Neem vandaag nog de beslissing om te besparen op uw energiefactuur en contacteer ons voor de plaatsing van uw airconditioningssysteem of warmtepomp. Ook voor koeltechnieken en onderhoud en herstellingen zit u bij ons goed. Bekijk snel enkele van onze realisaties, graag tot binnenkort!

Back to Top